Aihearkisto: Jäsenasiat

Kutsu yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen 25.3.2021 klo 18.00

DNA Toimihenkilöt Pro ry sääntömääräinen kevätkokous

Aika: torstaina 25.3.2021 kello 18.00 alkaen
Paikka: Teams

Koranavirus tilanteen ja Ammattiliitto Pronn suositusten mukaisesti olemme päättäneet, että yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään vain etäkokouksena (teams)

Esityslista
1. Kokouksen avaus
2. Läsnäolijoiden toteaminen
3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Kokouksen toimihenkilöiden valinta
· puheenjohtaja
· sihteeri
· kaksi pöytäkirjantarkastajaa
· kaksi ääntenlaskijaa
5. Esityslistan hyväkyminen
6. Toimintakertomus vuodelta 2020
7. Tuloslaskelma ja tase vuodelta 2020
8. Toiminnantarkastajien kertomus
9. Vuoden 2020 tilinpäätöksen vahvistaminen ja tili- ja vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille tilikaudelta 2020
10. Muut asiat
11. Kokouksen päättäminen

TERVETULOA

DNA Toimihenkilöt Pro ry
hallitus

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

DNA Toimihenkilöt Pro ry sääntömääräinen vuosikokous

Kutsu Yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen

Hyvä jäsen,

Kutsumme sinut yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen alla olevan kutsun mukaisesti. Yhdistys tarjoaa kaikille kokoukseen osallistuville jäsenilleen kokouslounaan joko kokouksen jälkeen tai erikseen sovittavana aikana. Lisää tästä kuulet kokouksessa.

DNA Toimihenkilöt Pro ry jäsenyhdistyksen sääntömääräinen jäsenkokous

Aika: keskiviikko 21.2.2018 kello 18.00 alkaen

Paikka: alla mainitut toimipisteet. Mikäli haluat osallistua kokoukseen, etkä pääse paikanpäälle alla mainittuihin toimipaikkoihin, ilmoita asiasta sähköpostilla hallitus@dnatoimihenkilot.fi. Toimitamme tämän jälkeen kokousmateriaalin ja ohjeet osallistua kokoukseen sinulle sähköpostitse.

Helsinki, Mechelininkatu 1, NH Ruo Mechelininkatu 1, vastuuhenkilö Karri Shemeikka [karri.shemeikka@dna.fi]

Hämeenlinna, Vankanlähde 7, NH Hml ??, Yhteyshenkilö Milla Sintonen [milla.sintonen@dna.fi]

Jyväskylä, Mattilanniemi 6-8, 1 krs, HN Jyv Pouta, vastuuhenkilö Satu Korpi [satu.korpi@dna.fi]

Kuopio, Leväsentie 2, NH Kuo Ukko, vastuuhenkilö Tuula Korppi [tuula.korppi@dna.fi]

Oulu, Kasarmintie 1, NH Oul Ampeeri, yhteyshenkilö Nina Savolainen [nina.savolainen@dna.fi]

Pori ja Tampere
, erillistä neuvotteluhuonetta ei varattuna, pyytäkää osallistumisohjeet yllä mainitun mukaisesti. Vastuuhenkilö Tarja Koivisto [tarja.koivisto@dna.fi]

Rauma, Kalliokatu 10, NH Rau Fokka, vastuuhenkilö Mira Salo [mira.salo@dna.fi]

Turku
, Köydenpunojankatu 14, NH Föri, vastuuhenkilö Oskari Rasi [oskari.rasi@dna.fi]

 

Esityslista

 1. Kokouksen avaus
 2. Läsnäolijoiden toteaminen
 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Kokouksen toimihenkilöiden valinta
 5. puheenjohtaja
 6.    sihteeri
 7. kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa
 8. kaksi (2) ääntenlaskijaa
 9. Esityslistan hyväkyminen
 10. Toimintakertomus vuodelta 2017
 11. Tuloslaskelma ja tase vuodelta 2017
 12. Toiminnantarkastajien lausunto
 13. Tili- ja vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille vuodelta 2017
 14. Toimintasuunnitelma vuodelle 2018
 15. Talousarvio vuodelle 2018
 16. Hallituksen puheenjohtajan valinta
 17. Hallituksen jäsenten valinta
 18. valitaan 4-10 hallituksen jäsentä
 19. Toiminnantarkastajien valinta
 20. valitaan kaksi (2) toiminnantarkastajaa
 21. Kokouksen päättäminen

 

Tervetuloa

DNA Toimihenkilöt Pro ry, hallitus

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Lataa nyt Pro puhelimeesi

Pidä Pro aina mukana!

Ammattiliitto Pro -sovellus on sähköinen jäsenkorttisi, joka kulkee taskussasi! Sen voit ladata maksutta Android-, iPhone- ja Windows-älypuhelimiin.
Ammattiliitto Pron sovellus on jäsenille maksuton kätevä sähköinen jäsenkortti, joka kulkee mukanasi silloinkin, kun lompakko jää kotiin. Sovelluksen avulla luet uutisia, löydät uusimmat jäsenetumme, käytät palveluitamme, päivität omia tietojasi, löydät kiinnostavimmat koulutukset ja hoidat työsuhdeasioitasi työpaikkasi luottamusmiehen tai liiton asiantuntijoiden kanssa kätevästi muutamalla pyyhkäisyllä. Sovellus toimii matkoillasi myös vakuutuskorttinasi. Jos matkalla sattuu tai tapahtuu, löydät toimintaohjeet ja saat avun Pron sovelluksella.

Lataa maksutta älypuhelimeesi tai tablettiisi

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

DNA Toimihenkilöt Pro ry:n sääntömääräinen vuosikokous 11.4.2016

Kutsumme jäsenemme DNA Toimihenkilöt Pro ry jäsenyhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen maanantaina 11.4.2016 kello 18.15 alkaen.

vuosikokous

Merkitse ja varaa ajankohta jo kalenteriisi!

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat

Kokous järjestetään samanaikaisesti alla luetelluilla paikkakunnalla erikseen ilmoitettavissa paikoissa. Paikkakunnat ovat yhteydessä keskenään lync yhteydellä.

Helsinki, Käpylä
Helsinki, Ruoholahti
Hämeenlinna
Jyväskylä
Kuopio
Lappeenranta
Oulu
Rauma
Pori
Turku

Kokouksesta lähetetään vielä erillinen kutsu tarkempine kokouspaikkoineen sähköpostitse kaikille yhdistyksemme jäsenille, joiden sähköpostiosoitteet löytyvät jäsenrekisteristä.

Sähköpostitse lähetettävässä kutsussa on myös ohjeet kokoukseen osallistumiseen mikäli toimipaikallasi ei ole ollut mahdollisuutta järjestää tilaa.

Mikäli et saa erillistä kutsua kokoukseen tai sinulla on muuten kokoukseen liittyviä kysymyksiä ole meihin yhteydessä sähköpostitse hallitus(a)dnatoimihenkilot.fi

Tervetuloa!

DNA Toimihenkilöt Pro ry
hallitus

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Kuka ehdolle Pron edustajistoon?

Prolaiset äänestävät Pron edustajistoon sata päättäjää elokuussa. Yhdistykset ja valitsijayhdistykset alkavat etsiä ehdokkaita. Millaisia ehdokkaita etsitään?

pron-edustajisto-2014

Prolaiset äänestävät elokuussa sata edustajaa Pron päättäjiksi ja määräämään liiton suunnan. Nyt on aika löytää ehdokkaat. Millaisia henkilöitä etsitään?

– Haussa on jäsenistön näköinen edustajisto. Monipuolinen näkemys ja kokemustausta ovat rikkaus päätöksenteossa. Aktiivisen jäsenen, jolla on halu kehittää liiton toimintaa ja vaikuttaa tulevaisuuteen, kannattaa asettua ehdolle, kertoo edustajiston puheenjohtaja Osmo Salo.

Ehdokkaita edustajistovaaleihin voivat asettaa Pron yhdistykset ja valitsijayhdistykset. Pro lähettää yhdistyksille tarkemmat ehdokasasetteluohjeet sähköpostilla helmikuun lopussa. Ehdokasasettelulomake toimitetaan liittoon viimeistään 2. toukokuuta.

Kaikki voivat tutustua materiaaliin Proplussan Ammattiliitto Pro -ryhmässä maaliskuun alusta alkaen.

Mitä edustajisto tekee?

Edustajisto vahvistaa Pron toimintalinjat, valitsee liiton puheenjohtajan ja valvoo hallituksen toimintaa. Se vahvistaa muun muassa liiton tilinpäätöksen ja myöntää vastuuvapauden vastuuvelvollisille. Lisäksi se päättää äänestys- ja vaalijärjestyksestä, jäsenmaksusta ja jäsenyhdistyksille palautettavasta jäsenmaksuosuudesta.

Pron sääntöjen mukaan edustajisto kokoontuu kaksi kertaa vuodessa, tarvittaessa useammin.

Kuka ehdolle Pron edustajistoon? | Ammattiliitto Pro Prolaiset äänestävät Pron edustajistoon sata päättäjää elokuussa. Yhdistykset ja valitsijayhdistykset asettavat vaalehin ehdokkaansa. Millaisen?

 

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Oletteko miettineet? – Työehtosopimus suojaa vuokratyöntekijääkin

#ICTviikot

Äkillinen sairastapaus perhepiirissä on erityisesti lapsiperheille tuttua. Työlainsäädäntö turvaa sen, että töistä saa jäädä kotiin, esimerkiksi järjestämään lastenhoitoa. Palkanmaksuvelvollisuutta työnantajalla ei kuitenkaan lain mukaan ole.

Ict-alalla on sovittu, että lyhyt tilapäinen loma on palkallista ja tämä koskee myös sopimuksen piirissä olevia vuokratyöntekijöitä.

Lue lisää

Työehtosopimus suojaa vuokratyöntekijääkin | Ammattiliitto Pro Mikä on tessi ja miten se eroaa laista? ICT-alalla tessiä noudatetaan myös vuokratyöntekijöiden työsuhteen ehtoihin.

 

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Etäkoulutus pilotti kaikille DNA:n toimihenkilöille 7.12.2015

Olemme suunnitelleet yhteistyössä Ammattiliitto Pron Turun aluetoimiston kanssa koulutuspilotin, Joka on tarkoitettu kaikille DNA:lla työskenteleville toimihenkilöille. Koulutuksessa kokeillaan uudenlaista tapaa järjestää ammattiliiton ajankohtaiskoulutusta etäkoulutuksena.

Aivan oikein, koulutusta varten ei tarvitse välttämättä matkustaa pitkää matkaa koulutuspaikalle vaan koulutukseen voi osallistua työpäivän päätteeksi helposti toimipaikalla siihen varatussa tilassa, kotona, mökillä – mutkattomasti siellä missä jokaiselle parhaiten sopii.

Kokeilemme siis lyhyen täsmäkoulutuksen järjestämistä DNA:n toimintatavan mukaisesti, mutkattomasti ja paikasta riippumattomasti.

Koulutus järjestetään maanantaina 7.12.2015 kello 16.00 alkaen. Koulutus kestää noin puoli tuntia. Pilottikoulutukseen voivat poikkeuksellisesti osallistua kaikki DNA:lla työskentelevät toimihenkilöt jäsenyydestä riippumatta.

Pilottikoulutuksen aiheena on Ammattiliitto Pron jäsenedut.

Koulutus järjestetäänn ensisijaisesti eri toimipaikoilla koulutukseen varatussa neuvotteluhuoneessa, jonne varataan myös pientä välipalaa. Tämän vuoksi muista ilmoittaa koulutukseen osallistumisestasi sähköpostiisi lähiaikoina saapuvan kutsun ohjeiden mukaisesti tai alempana olevasta ilmoittautumislinkistä. Näin tiedämme varata riittävän määrän purtavaa.

Jos koulutus kiinnostaa, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta saapua paikanpäälle millekään toimipisteistämme, jossa koulutusta varten on varattu tila, koulutukseen voi osallistua mutkattomasti myös tietokoneella ja/tai puhelimitse. Muistathan tällöinkin ilmoittaa osallistumisestasi, niin saat ohjeet koulutukseen osallistumiseen.

Tiedotamme koulutuksesta DNA:lla työskenteleviä toimihenkilöitä tarkemmin sisäisesti ja kerromme sivuillamme koulutuksen jälkeen kokemuksia etäkoulutuksesta.

Saatujen palautteiden perusteella pohdimme mahdollisuutta jatkaa ajankohtaisten asioiden kouluttamista etäkoulutuksena yhdistyksemme jäsenille.

Voit jo nyt ilmoittaa lähimmälle luottamusmiehelle halukkuudestasi osallistua kyseiseen koulutukseen. Tai ilmoittautua siihen täältä.

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Mechelininkadun jäsenhankintapäivä oli menestys!

Tänään järjestimme yhdessä Ammattiliitto Pron kanssa jäsenhankintatapahtuman Mechelininkadun toimipisteessämme. Saimme uusia ammattiliiton jäseniä huikeat 9 henkilöä!  Hienoa!

Parhaimmat suosittelijat tienasivat yli sadan euron edestä lahjakortteja ja lisäksi kampanjapäivänä sekä uudet jäsenet että suosittelijat saivat maittavan lounaan ja leffalippuja.

Muistattehan että “Kaveri Kans liittoon” -kampanja jatkuu aina tammikuun loppuun sakka ja suosittelemalla jäsenyyttä kaverillesi ja hänen liittyessään saat vaivanpalkaksi 40€:n S-tai K-ryhmän lahjakortin jokaista hankkimaasi jäsentä kohden.

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr