Aihearkisto: Omat tapahtumat

Jäsenristeily Tallinnaan 28.5.2016

DNA Toimihenkilöt Pro ry jäsenyhdistyksesi

siljaeuropa
järjestää ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla oleville jäsenillemme jäsenristeilyn Tallinnaan lauantaina 28.5.2016.

Lähtö:
Helsingistä Olympia terminaalista 28.5. klo 8.00. Ole paikalla ryhmämatkat tiskin lähellä viimeistään klo 7.20
Saapuminen Tallinnaan klo 11.30

Paluu:
Tallinnasta 28.5.2016 klo 17.00 ja kokoontuminen D-terminaalin yläkerran baarissa klo 16.20

Laiva:
M/S Silja Europa

Risteilyn lisäksi omavastuuseen kuuluu ruokailu Tallinnassa La Bottega ravintolassa klo 12.30 osoitteessa Vene 4. Meno- ja paluumatkalle on varattu myös yksi hytti tavaroiden säilytykseen ja lepäämistä varten (jos joku nyt haluaa risteilyllä levätä 🙂 )

Paikkoja on varattu 20 henkilölle ja ne täytetään  ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen:
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 13.5.2016 Heikki Suonsivulle [heikki.suonsivu@dna.fi] tai Mika Ojalle [mika.oja@dna.fi] Ilmoita nimesi ja syntymäaika.

Omavastuu:
Matkan omavastuu on 15€ jokaiselta matkalaiselta, jota ei palauteta peruutuksessa. Matka maksetaan yhdistyksen tilille 13.5.2016 mennessä.
DNA Toimihenkilöt Pro ry FI55 8029 9710 0129 24, viestiksi oma nimi, jäsennumero + PKS jäsenristeily 28.5.2016

Tervetuloa!

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Etäkoulutus pilotti kaikille DNA:n toimihenkilöille 7.12.2015

Olemme suunnitelleet yhteistyössä Ammattiliitto Pron Turun aluetoimiston kanssa koulutuspilotin, Joka on tarkoitettu kaikille DNA:lla työskenteleville toimihenkilöille. Koulutuksessa kokeillaan uudenlaista tapaa järjestää ammattiliiton ajankohtaiskoulutusta etäkoulutuksena.

Aivan oikein, koulutusta varten ei tarvitse välttämättä matkustaa pitkää matkaa koulutuspaikalle vaan koulutukseen voi osallistua työpäivän päätteeksi helposti toimipaikalla siihen varatussa tilassa, kotona, mökillä – mutkattomasti siellä missä jokaiselle parhaiten sopii.

Kokeilemme siis lyhyen täsmäkoulutuksen järjestämistä DNA:n toimintatavan mukaisesti, mutkattomasti ja paikasta riippumattomasti.

Koulutus järjestetään maanantaina 7.12.2015 kello 16.00 alkaen. Koulutus kestää noin puoli tuntia. Pilottikoulutukseen voivat poikkeuksellisesti osallistua kaikki DNA:lla työskentelevät toimihenkilöt jäsenyydestä riippumatta.

Pilottikoulutuksen aiheena on Ammattiliitto Pron jäsenedut.

Koulutus järjestetäänn ensisijaisesti eri toimipaikoilla koulutukseen varatussa neuvotteluhuoneessa, jonne varataan myös pientä välipalaa. Tämän vuoksi muista ilmoittaa koulutukseen osallistumisestasi sähköpostiisi lähiaikoina saapuvan kutsun ohjeiden mukaisesti tai alempana olevasta ilmoittautumislinkistä. Näin tiedämme varata riittävän määrän purtavaa.

Jos koulutus kiinnostaa, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta saapua paikanpäälle millekään toimipisteistämme, jossa koulutusta varten on varattu tila, koulutukseen voi osallistua mutkattomasti myös tietokoneella ja/tai puhelimitse. Muistathan tällöinkin ilmoittaa osallistumisestasi, niin saat ohjeet koulutukseen osallistumiseen.

Tiedotamme koulutuksesta DNA:lla työskenteleviä toimihenkilöitä tarkemmin sisäisesti ja kerromme sivuillamme koulutuksen jälkeen kokemuksia etäkoulutuksesta.

Saatujen palautteiden perusteella pohdimme mahdollisuutta jatkaa ajankohtaisten asioiden kouluttamista etäkoulutuksena yhdistyksemme jäsenille.

Voit jo nyt ilmoittaa lähimmälle luottamusmiehelle halukkuudestasi osallistua kyseiseen koulutukseen. Tai ilmoittautua siihen täältä.

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Edunvalvonta- ja jäsentapahtuma Turussa 12.11.2015

Yhdistyksemme järjestää yhdessä Ammattiliitto Pron kanssa edunvalvonta- ja jäsentapahtuman Ammattiliitto Pron aluekeskukseen Turussa (Yliopistonkatu 13b) torstaina 12.11.2015 kello 17.30-19.30 välisenä aikana

Tapahtuman aikana liittyneille jäsenille ja suosittelijoille on tarjolla extraetuja liiton jäsenhankintakampanjan lisäksi. Seuraa toimipaikkakohtaista tiedottamista.

Samalla voit tulla keskustelemaan ja/tai kysymään mieltä askarruttavista työsuhteeseen liittyvistä asioista.

Nähdään torstaina Pron Turun aluekeskuksessa!

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Edunvalvonta- ja jäsentapahtuma DNA-talolla 27.10.2015

Yhdistyksemme järjestää yhdessä Ammattiliitto Pron kanssa edunvalvonta- ja jäsentapahtuman DNA Oy:n Läkkisepäntien toimipisteen ala-aulassa tiistaina 27.10.2015 kello 10-14 välisenä aikana.

Tapahtumapäivän aikana liittyneille jäsenille on tarjolla extraetuja liiton jäsenhankintakampanjan lisäksi. Seuraa toimipaikkakohtaista tiedottamista.

Samalla voit tulla keskustelemaan ja/tai kysymään mieltä askarruttavista työsuhteeseen liittyvistä asioista.

Nähdään tiistaina PRO-pisteellä!

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr