Aihearkisto: Uutiset

ICT-alan neuvottelut umpikujassa

Neuvottelujen jumituksen syynä on kiista vuokratyöntekijöitä koskevista määräyksistä. Pro edellyttää, että vuokratyöntekijöiden asemaa ICT-alalla parannetaan suhteessa vakinaiseen työvoimaan EU-tuomioistuimen ratkaisun mukaan, sanoo ICT- ja viestintäsektorin johtaja Anssi Vuorio Ammattiliitto Prosta.

ICT-alalla neuvotellaan vielä työllisyys- ja kasvusopimuksesta (tyka). Näitä neuvotteluja jumittaa vuokratyötä koskeva erimielisyys.

– Kun työllisyys- ja kasvusopimusneuvottelut on saatu päätökseen, Pro on valmis aloittamaan kilpailukykysopimusneuvottelut, kertoo ICT- ja viestintäsektorin johtaja Anssi Vuorio Ammattiliitto Prosta.

Alalla työskentelee lähes 15 000 toimihenkilöä, joiden työnantajia ovat Elisa, Sonera ja DNA sekä näiden yritysten alihankkijat ja muut ict-alan yritykset.

Lue lisää Pron sivuilta

ICT-alan neuvottelut umpikujassa | Ammattiliitto Pro ICT-alan kiky jumissa. Kysymys on työehtosopimuksen vuokratyöntekijöitä koskevista määräyksistä, sanoo ICT- ja viestintäsektorin johtaja Anssi Vuorio.

ja katso Pro-TV:stä asiaan liittyvä haastattelu

 

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

ICT: Nyt selkiytetään vuokratyön pelisäännöt

Shell Aviation Finland Oy tuomittiin viime viikolla työehtosopimuksen vastaisesta vuokratyövoiman käytöstä. Merkittävä tuomio vaikuttaa myös ICT-alan työehtosopimuksen määräyksiin ulkopuolisen työvoiman käytöstä.

 

ICT: Nyt selkiytetään vuokratyön pelisäännöt | Ammattiliitto Pro Shell Aviation Finland Oy tuomittiin viime viikolla työehtosopimuksen vastaisesta vuokratyövoiman käytöstä. Merkittävä tuomio vaikuttaa myös ICT-alalla.

 

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

ICT-viikot 1.2-31.3.2016

Prossa vietetään ICT-viikkoja helmikuun alusta maaliskuun loppuun. #ICTviikot näkyvät Pron nettisivuilla, sekä sosiaalisessa mediassa. Viikkojen aikana teemme näkyväksi sekä luottamusmiesten, että Pron henkilökunnan työtä, ja nostamme esiin runsaasti ICT-alan asioita. Käytä ja seuraa somessa #ICTviikot

Osallistu myös skabaan Instagramissa:
Helmikuun alusta käynnistyy myös instagram-kisa. Kuvaa työpisteesi ja jaa kuva instagramissa tunnisteilla #protyossa ja @proliitto. Arvomme kahden viikon välein yllätyspalkintoja kuvan julkaisseiden kesken.

Prossa on nyt ICT-viikot | Ammattiliitto Pro Prossa vietetään ICT-viikkoja helmikuun alusta maaliskuun loppuun.

 

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Mechelininkadun jäsenhankintapäivä oli menestys!

Tänään järjestimme yhdessä Ammattiliitto Pron kanssa jäsenhankintatapahtuman Mechelininkadun toimipisteessämme. Saimme uusia ammattiliiton jäseniä huikeat 9 henkilöä!  Hienoa!

Parhaimmat suosittelijat tienasivat yli sadan euron edestä lahjakortteja ja lisäksi kampanjapäivänä sekä uudet jäsenet että suosittelijat saivat maittavan lounaan ja leffalippuja.

Muistattehan että “Kaveri Kans liittoon” -kampanja jatkuu aina tammikuun loppuun sakka ja suosittelemalla jäsenyyttä kaverillesi ja hänen liittyessään saat vaivanpalkaksi 40€:n S-tai K-ryhmän lahjakortin jokaista hankkimaasi jäsentä kohden.

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Jäsenmäärä kasvuun syyskuussa

Jäseniä on tullut yhdistykseemme roimasti lisää syyskuussa vajaan kolmen viikon aikana. Yhdistyksemme jäsenmäärä on kasvanut syyskuun aikana hurjaa vauhtia 30 uudella jäsenellä!

Hienoa! Jatketaan samaa rataa! Vielä on paljon toimihenkilöitä, jotka eivät kuulu mihinkään liittoon ja jopa sellaisia, jotka eivät kuulu edes mihinkään työttömyyskassaan. Heille on hyvä suositella liiton jäsenyyttä.

Nyt on siis hyvä sauma hankkia työkaveri jäseneksi  varsinkin kun liitollamme on nyt käynnissä hieno suositelija kampanja, jolla voit tienata tuomalla kaverisi jäseneksi.

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Jäsenhankinta tapahtuma Mechelininkadun toimipisteessä 7.10.2015

Yhdistyksemme järjestää yhdessä Ammattiliitto Pron kanssa jäsenhankintatapahtuman DNA Oy: Helsingin Mechelininkadun toimipisteessä ala-aulassa keskiviikkona 7.10.2015 kello 10-15 välisenä aikana.

Tapahtumapäivän aikana liittyneille jäsenille on tarjolla extraetuja liiton jäsenhankintakampanjan lisäksi. Seuraa toimipaikkakohtaista tiedottamista.

Nähdään keskiviikkona standillä!

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr