DNA kokeilee etätyötä kuluttaja-asiakaspalvelussa | Ammattiliitto Pron uutiset

Hyvä me!

etätyö

Vuosi 2015 on ollut DNA:lla etätyökokeilujen aikaa ja nyt kokeilu on laajentunut myös asiakaspalvelutehtäviin. Palveluneuvoja kertoo, miten se toimii.

Kokeiluista käytäntöön

Vuosi 2015 on ollut DNA:lla etätyökokeilujen aikaa ja nyt kokeilu on laajentunut myös asiakaspalvelutehtäviin, kertoo toimihenkilöiden pääluottamusmies Mika Oja.

– Etätyöpäivät sovitaan yleensä erikseen ja niitä on päivä tai pari viikossa. Kaikkihan eivät käytä mahdollisuutta etätyöhön, vaikka se olisi olemassa. Ne, jotka ovat käyttäneet, ovat kokeneet etätyön positiivisena, Oja kertoo.

Yritysasiakaspalvelussa etätyöpilottia on päätetty jatkaa noin 80 henkilöä työllistävässä yritysasiakaspalvelussa vuoden 2016 loppuun. Etätyömalli sovitaan yritysasiakaspalvelussa aina vuodeksi kerrallaan. Kuluttajapuolen teknisessä tuessa ja kuluttajaliiketoiminnan asiakaspalvelun palveluasiantuntijoilla etätyömalli on otettu pilotin jälkeen käyttöön ja se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Lue koko juttu Pron sivuilta.

 

DNA kokeilee etätyötä kuluttaja-asiakaspalvelussa | Ammattiliitto Pro Vuosi 2015 on ollut DNA:lla etätyökokeilujen aikaa ja nyt kokeilu on laajentunut myös asiakaspalvelutehtäviin. Palveluneuvoja kertoo, miten se toimii.

 

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr