Etäkoulutus pilotti kaikille DNA:n toimihenkilöille 7.12.2015

Olemme suunnitelleet yhteistyössä Ammattiliitto Pron Turun aluetoimiston kanssa koulutuspilotin, Joka on tarkoitettu kaikille DNA:lla työskenteleville toimihenkilöille. Koulutuksessa kokeillaan uudenlaista tapaa järjestää ammattiliiton ajankohtaiskoulutusta etäkoulutuksena.

Aivan oikein, koulutusta varten ei tarvitse välttämättä matkustaa pitkää matkaa koulutuspaikalle vaan koulutukseen voi osallistua työpäivän päätteeksi helposti toimipaikalla siihen varatussa tilassa, kotona, mökillä – mutkattomasti siellä missä jokaiselle parhaiten sopii.

Kokeilemme siis lyhyen täsmäkoulutuksen järjestämistä DNA:n toimintatavan mukaisesti, mutkattomasti ja paikasta riippumattomasti.

Koulutus järjestetään maanantaina 7.12.2015 kello 16.00 alkaen. Koulutus kestää noin puoli tuntia. Pilottikoulutukseen voivat poikkeuksellisesti osallistua kaikki DNA:lla työskentelevät toimihenkilöt jäsenyydestä riippumatta.

Pilottikoulutuksen aiheena on Ammattiliitto Pron jäsenedut.

Koulutus järjestetäänn ensisijaisesti eri toimipaikoilla koulutukseen varatussa neuvotteluhuoneessa, jonne varataan myös pientä välipalaa. Tämän vuoksi muista ilmoittaa koulutukseen osallistumisestasi sähköpostiisi lähiaikoina saapuvan kutsun ohjeiden mukaisesti tai alempana olevasta ilmoittautumislinkistä. Näin tiedämme varata riittävän määrän purtavaa.

Jos koulutus kiinnostaa, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta saapua paikanpäälle millekään toimipisteistämme, jossa koulutusta varten on varattu tila, koulutukseen voi osallistua mutkattomasti myös tietokoneella ja/tai puhelimitse. Muistathan tällöinkin ilmoittaa osallistumisestasi, niin saat ohjeet koulutukseen osallistumiseen.

Tiedotamme koulutuksesta DNA:lla työskenteleviä toimihenkilöitä tarkemmin sisäisesti ja kerromme sivuillamme koulutuksen jälkeen kokemuksia etäkoulutuksesta.

Saatujen palautteiden perusteella pohdimme mahdollisuutta jatkaa ajankohtaisten asioiden kouluttamista etäkoulutuksena yhdistyksemme jäsenille.

Voit jo nyt ilmoittaa lähimmälle luottamusmiehelle halukkuudestasi osallistua kyseiseen koulutukseen. Tai ilmoittautua siihen täältä.

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr