Ajankohtaiskoulutus 11.2.2016; Kehityskeskustelut – ilmoittautuminen on päättynyt

DNA:lla työskentelevien Ammattiliitto Pron jäsenten jäsenyhdistys DNA Toimihenkilöt Pro ry ja Ammattiliitto Pro järjestävät ammattiliiton jäsenille ajankohtaiskoulutuksen etäkoulutuksena aiheesta Kehityskeskustelut.

Koulutus tapahtuu omalla ajalla! Eli jos työpäivän päätteeksi osallistut koulutukseen, niin leimaa itsesi töistä ulos ennen koulutukseen menoa!

koulutus

Ajankohtaiskoulutus

Aika:  torstai 11.2.2016 kello 16.00 alkaen

Kesto: ½-1 tuntia

Kouluttaja: sopimusala-asiamies Heidi Suntinen Ammattiliitto Pro

Kohderyhmä: kaikki DNA:lla tai sen tytäryhtiöissä työskentelevät Ammattiliitto Pron jäsenet (jäsenyhdistyksestä riippumatta)

Ilmoittautuminen: ilmoittautuminen on päättynyt

Koulutus järjestetään ensisijaisesti eri toimipaikoilla koulutukseen varatussa neuvotteluhuoneessa. Jos joku muu kuin oma varsinainen toimipaikka on koulutuksen aikana sinua lähempänä, voit osallistua koulutukseen lähimmässä haluamassasi toimipaikassa (merkitse se myös tällöin ilmoittautumislomakkeeseen)

Jos koulutus kiinnostaa, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta saapua paikanpäälle millekään toimipisteistämme, jossa koulutusta varten on varattu tila, koulutukseen voi osallistua mutkattomasti myös tietokoneella ja/tai puhelimitse. Muistathan tällöinkin ilmoittaa osallistumisestasi, niin saat ohjeet koulutukseen osallistumiseen. Nauhoitamme koulutuksen, ja jos sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua koulutukseen millään edellä mainituista tavoista, järjestämme jäsenille mahdollisuuden katsoa koulutuksen nauhoite myöhempänä ajankohtana.

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr