Tarkista jäsentietosi – Älä missaa tapahtumia!

proplus

Yhdistyksen jäsenenä saat tietoa tapahtumista etukäteen sähköpostiisi – Tämän vuoksi nyt on hyvä aika tarkistaa, että jäsentietosi ovat ajantasalla.

Mikäli jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi ei ole ajantasalla tai sitä ei ole, et voi myöskään saada tietoa pron, aluejohtokuntien tai yhdistyksemme tapahtumista ja toiminnasta sähköpostiisi.

Voit kätevästi tarkistaa jäsentietosi pro+ palvelusta. Ohjeet löydät alta.

Kirjaudu proplus-palveluun.

Aloitussivu näyttää tältä

proplusaloitussivu

Valitse Kirjaudu Proplus-palveluun, jolloin pääset kirjautumissivulle, joka näyttää tältä:

propluslogin

Kirjautumisohjeet löytyvät sivulta. Kun ole kirjautunut Proplus-palveluun valitse Proplus-sivun oikeasta yläkulmasta  kohta Omat tietosi, jolloin pääset tarkastelemaan omia tietojasi.

proplus_omat_tiedot

Toivottavaa olisi, että profiilisi olisi julkinen proplus-palvelussa. Voit valita sen ylimpänä olevalla painikkeella Julkaise.

Tarkista, että osoite, puhelin ja sähköpostitiedot ovat oikein.

Tarkista samalla myös, etttä työnantaja- ja työpaikkatietosi ovat oikein (Työnantaja on palkanmaksaja ja työpaikka on esimerkiksi se toimipiste missä työskentelet. Esimerkiksi DNA Oy, Helsinki Läkkisepäntie). Mikäli työskentelet DNA:lla tulee sopimusalasi olla ICT-alan toimihenkilöt.

Jos tietosi eivät ole oikein, voit tehdä niihin muutoksia joko samalla sivulla olevan Päivitä jäsentietosi kohdassa olevan linkin kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jasenasiat(a)proliitto.fi.

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Pääsääntöisesti DNA:lla työskentelevien Ammattiliitto Pron jäsenten valtakunnallinen ICT-alan jäsenyhdistys – Toki myös muualla työskentelevät ovat tervetulleita mukaan yhdistyksemme jäseniksi! Meillä kaikki jäsenet ovat samanarvoisia työpaikasta riippumatta.