Aluejohtokunta pääkaupunkiseutu

pro edunvalvonta banneri

Ammattiliitto Pron Pääkaupunkiseudun ja Länsi-Uudenmaan aluejohtokunnat järjestävät seuraavat tapahtumat kevää, kesän ja syksyn aikana alueellaan. Toivottavasti pääset osallistumaan tapahtumiimme.

Pro + Pääkaupunkiseutu pääsy ja näkyvyys vain pääkaupunkiseudun jäsenille

Facebook pyydä ryhmään pääsyä Facebookin kautta.

Pro+ Länsi-Uusimaa pääsy ja näkyvyys vain Länsi-Uudenmaan alueen jäsenille


Pääkaupunkiseudun ja Länsi-Uudenmaan aluejohtokuntien tapahtumia jäsenille

Pron jäsenille Yhdistyksemme jäsenillä on mahdollisuus osallistua alla lueteltuihin Pääkaupunkiseudun ja Länsi-Uudenmaan aluejohtokuntien järjestämiin tapahtumiin. Tapahtumat ovat jäsenille maksuttomia. Tapahtumista tarkemmin Pro+:ssa jossa voit ilmoittaudu mukaan. Lisää tapahtumia löydät Pron tapahtumakalenterista Pro Pääkaupunkiseudulla ja Länsi-Uusimaalla on ilo tarjota tapahtumia alueen jäsenille. Työllistymisseminaarit: Kohderyhmä Seminaari soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille, mutta se on erityisesti suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alla oleville jäsenille. Mahdolliset kysymykset sähköpostiin paakaupunkiseutu(a)proalueet.fi Jos et pääse paikalle, peruutathan osallistumisesi ilmoittautumispäivään mennessä sähköpostitse paakaupunkiseutu(a)proalueet.fi tai sen jälkeen veloitamme 20 €. Suunnitelma B 5.3.2019 Pasila - Sitovat ilmoittautumiset 25.2 mennessä täältä LinkedIn ilta 9.4.2019 Pasila - Sitovat ilmoittautumiset 1.4 mennessä täältä Urasuunnittelu 7.5.2019 Pasila - Sitovat ilmoittautumiset 27.4 mennessä täältä

no comments
FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Pääsääntöisesti DNA:lla työskentelevien Ammattiliitto Pron jäsenten valtakunnallinen jäsenyhdistys – myös muualla työskentelevät ovat tervetulleita!