Kaveri kans!

Jokainen uuden jäsenen hankkinut prolainen saa 40 euron lahjakortin S-ryhmän tai K-ryhmän kauppaan, kunhan oma ja uuden jäsenen jäsenmaksu on asianmukaisesti maksettu. Mitä useamman jäsenen hankit, sitä enemmän lahjakortteja kertyy.

Suosittu Kaveri kans! -kampanja jatkuu ja on voimassa toistaiseksi. Helpotimme samalla hankkimistasi jäsenistä ilmoittamista: täytät kätevästi vain nettilomakkeen http://liitypro.fi/jasenhankkija

Kuinka toimin?

Kilpailuun osallistuminen ei vaadi erillistä ilmoittautumista. Näin yksinkertaista se on!

 1. Suosittele Pron jäsenyyttä kaverillesi.
 2. Kun kaveri on liittynyt täytä ilmoituslomake osoitteessa http://liitypro.fi/jasenhankkija ja jää odottamaan palkintoasi.
Jäseneksi liittyminen käy näppärästi verkossa täyttämällä liittymislomake. Muistathan merkitä lomakkeen kohtaan yhdistys DNA Toimihenkilöt Pro ry

40 euron lahjakortti odottaa jäsenhankkijaa

Jokaisesta hankkimastasi jäsenestä saat toiveesi mukaan 40 euron S-ryhmän tai K-ryhmän lahjakortin. Mitä useamman jäsenen hankit, sitä enemmän lahjakortteja kertyy. Palkinnon saamisen edellytyksenä on, että hankittu jäsen:

 • ei ole eronnut Prosta ja liittynyt uudelleen 1.9.2016 alkaen
 • on ollut jäsenenä kolme peräkkäistä kalenterikuukautta ja maksanut jäsenmaksut sääntöjen mukaisesti
 • on Pron jäsen palkinnon luovutushetkellä

Maksamme jäsenhankkijalle palkinnon heti, kun pystymme varmistamaan, että liittyjä on maksanut kolmen kuukauden jäsenmaksut. Mitä useamman jäsenen hankit, sitä enemmän lahjakortteja kertyy.

Sääntöjen hyväksyminen

Ilmoittamalla hankkimasta jäsenestä edellä ohjeistetulla tavalla, sitoudut noudattamaan kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Pro pidättää oikeuden kampanjan ehtojen ja palkintojen muutoksiin.

Pro hoitaa palkintotiedot verottajalle

Jäsenhankinnassa saadut materiaaliset palkinnot ovat veronalaista ansiotuloa, kun niiden arvo on yhteensä vähintään 100 euroa vuodessa. Verotusvuosi on se, jolloin palkinnon saa. Hoidamme palkintotiedot verottajalle ja ne näkyvät esitäytetyssä veroilmoituksessasi.

Onnea jäsenhankintaan!

Kuinka toimin?

 1. Suosittele Prota kaverillesi.
 2. Jäseneksi liittyminen käy tästä http://liitypro.fi.
 3. Kun kaveri on liittynyt, ilmoita uudesta hankkimastasi jäsenestäsi http://liitypro.fi/jasenhankkija

Miten saan palkinnon?

Jokaisesta hankitusta jäsenestä saat toiveesi mukaan 40 euron S-ryhmän tai K-ryhmän lahjakortin. Palkinnon saamisen edellytyksenä on, että hankittu jäsen:

 • ei ole eronnut Prosta ja liittynyt uudelleen 1.9.2016
 • on ollut jäsenenä kolme peräkkäistä kalenterikuukautta ja maksanut jäsenmaksut sääntöjen mukaisesti
 • on Pron jäsen palkinnon luovutushetkellä

Maksamme jäsenhankkijalle palkinnon heti, kun pystymme varmistamaan, että liittyjä on maksanut kolmen kuukauden jäsenmaksut. Täytä yhteystietosi tarkasti lähettämässäsi sähköpostissa!

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjänä toimii Ammattiliitto Pro ry (jäljempänä Pro). Osoite: Selkämerenkuja 1A, 00180 Helsinki. Puhelin 09 172 731. Y-tunnus: 0215350-2

Palkintoihin oikeuttava jäsenhankinta-aika alkaa 1.9.2016

Jäsenhankinnan palkintoja voidaan jakaa kaikille Pron jäsenille, joilla on jäsenmaksut maksettu asianmukaisesti, pois lukien Pron oma henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

Lue kilpailun säännöt.

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Pääsääntöisesti DNA:lla työskentelevien Ammattiliitto Pron jäsenten valtakunnallinen ICT-alan jäsenyhdistys – Toki myös muualla työskentelevät ovat tervetulleita mukaan yhdistyksemme jäseniksi! Meillä kaikki jäsenet ovat samanarvoisia työpaikasta riippumatta.