Jäsenhankinta

Jäsenhankintaan liittyvät ajankohtaiset asiat löydät täältä.


PRO Viikkojen aikana loppuvuoden jäsenyys 25€

Uusille jäsenille erityistarjous

Kun liityt 21.9.–11.10.2020 välisenä aikana Pron jäseneksi, saat sekä liiton että kassan jäsenyyden loppuvuodeksi hintaan 25 €!  

Lue lisää ProViikkojen sivuilta

tai

Liity NYT täyttämällä jäsenlomake (muista valita lomakkeen kohdassa jäsenyhditys "DNA Toimihenkilöt Pro ry" - saat yhdistykseltämme liittymislahjan)

Tarjous voimassa vain niille, joiden jäsenyys alkaa 21.9.–11.10.2020 välisenä aikana.

Tarjous ei koske aiemmin tai myöhemmin liittyneitä jäseniä.

Jäsenyys jatkuu vuodenvaihteen jälkeen katkeamatta normaalilla jäsenmaksulla, jonka edustajisto vahvistaa marraskuussa.

Uusi jäsen saa Prolta ennen vuodenvaihdetta liittymishetken tiedoilla esitäytetyn perintävaltakirjan, jonka jäsen voi toimittaa työpaikkansa palkkahallintoon. Tällöin työnantaja perii jäsenmaksun suoraan palkasta.

no comments


Kaveri kans jäseneksi! Molemmat hyötyvät!

Ota kaikki hyöty irti!

Suosittu Kaveri kans! -kampanja jatkuu. Aikaa on vielä kesäkuun loppuun!

Tuo kaverisikin Pron jäseneksi ja saat kiitoksena jokaisesta ajalla 1.2.–30.6.2016 hankkimastasi jäsenestä 40 euron arvoisen lahjakortin.

kaveri kanskaveri kans

Hanki uusia jäseniä liittoon ja ilmianna itsesi jäsenhankkijana osoitteessa http://liitypro.fi/jasenhankkija.

Jäsen, kun saat tuotua kaverisi jäseneksi;

  • Saat 40€:n lahjakortin joko S- tai K-ryhmän kauppaan jokaista suosittelemaasi jäsentä kohden, kun suosittelemasi kaveri(t) on ollut jäsenenä 3 kk ja maksanut jäsenmaksunsa
  • Kuulumalla DNA Toimihenkilöt Pro ry jäsenyhdistykseen saat lisäksi kaksi (2) Finnkinon leffalippua kun joku suosittelemistasi kavereista liittyy liiton uudeksi jäseneksi ja samalla yhdistykseemme (tämän saat siis vain kerran, vaikka useampi suosittelemasi jäsen liittyisi). Ilmoita tästä erikseen osoitteeseen jasenasiat(a)dnatoimihenkilot.fi (nimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsennumerosi. Lisäksi uuden jäsenen nimi, milloin liittynyt, työpaikka ja työpaikkakunta)
Etkö ole vielä jäsen? Kun liityt;
  • Saat kaikki Pron jäsenedut ja palvelut *, sekä luottamusmiehen palvelut heti käyttöösi
  • Kun valitset liittyessäsi DNA:n jäsenyhdistyksen (DNA Toimihenkilöt Pro ry) saat lisäksi kaksi (2) Finnkinon leffalippua
  • Lisäksi pääset suosittelemaan jäsenyyttä kavereillesi ja tienaamaan lahjakortteja

*poislukien oikeusapu, joka tulee voimaan 3kk:n jäsenyyden jälkeen

Tutustu tarkemmin sääntöihin osoitteessa:
Kaveri kans! -kampanja saa jatkoa | Ammattiliitto Pro Suosittu Kaveri kans! -kampanja jatkuu kesäkuun loppuun! Tuo kaverisikin Pron jäseneksi ja saat 40 euron lahjakortin.

no comments


Liity jäseneksi, se kannattaa!

no comments


Leffalippuja uusille jäsenille

Yhdistyksemme tarjoaa uusille jäsenilleen kaksi (2) kappaletta Finnkinon leffalippuja.

  • Leffaliput toimitetaan jäsensihteerin toimesta postitse kun liittymisestäsi on tullut tieto jäsenrekisteristä.

Saat leffaliput myös jos olet Ammattiliitto Pron jäsen, mutta kuulut toiseen jäsenyhdistykseen jos työskentelet DNA:lla (omana tai vuokrahenkilönä) ja vaihdat jäsenyhdistyksen DNA Toimihenkilöt Pro ry:hyn.

  • Leffaliput toimitetaan jäsensihteerin toimesta postitse kun yhdistyksen muutoksesta on tullut tieto jäsenrekisteristä.
Kampanja on voimassa toistaiseksi. Syyskuun aikana liittyneiden osalta leffalippujen postitus päästään aloittamaan vasta tällä viikolla (vk 40).

no comments
FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Pääsääntöisesti DNA:lla työskentelevien Ammattiliitto Pron jäsenten valtakunnallinen ICT-alan jäsenyhdistys – Toki myös muualla työskentelevät ovat tervetulleita mukaan yhdistyksemme jäseniksi! Meillä kaikki jäsenet ovat samanarvoisia työpaikasta riippumatta.