Yhteistyö

Yhteistyön kehittäminen eri tahojen kanssa on tärkeä osa yhdistystoimintaa ja edunvalvontatoiminnan kehittämistä. Meillä on viiden kohdan missio yhteistyön saralla.

Yhteistyön kehittäminen Ammattiliiton kanssa

  • Yhtenä tärkeänä osatekijänä on yhteistyö ja sen jatkuva kehittäminen Ammattiliiton , sopimusalavastaavien, sekä sopimusala-asiamiesten kanssa.

Yhteistyön kehittäminen jäsenyhdistysten kanssa

  • Yhdistyksemme tulee rakentamaan ja kehittämään yhteistyötä Ammattiliitto Pron muiden jäsenyhdistysten kanssa erityisesti niillä paikkakunnilla, joilla on DNA:n toimipisteitä.

Yhteistyön kehittäminen luottamusmiesten kanssa

  • Yhteistyön sujuvuus myös luottamusmiesten kesken on onnistuneen edunvalvonnan edellytys. Panostamme myös DNA:n luottamusmiestoiminnan  kehittämiseen.

Yhteistyön kehittäminen jäsenten kanssa

  • Parannamme yhteistyötä ja vuorovaikutusta jäsenistön kanssa lisäämällä tiedotusta ja kartoittamalla jäsenten mielipiteitä ja toiveita toiminnasta ja sen kehittämisestä..

Yhteistyön kehittäminen työnantajan kanssa

  • Tulemme jatkossakin kehittämään hyvää yhteistyötä työnantajan, muiden henkilöstöryhmien, työsuojeluorganisaation ja kummitoiminnan kanssa.
FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Pääsääntöisesti DNA:lla työskentelevien Ammattiliitto Pron jäsenten valtakunnallinen ICT-alan jäsenyhdistys – Toki myös muualla työskentelevät ovat tervetulleita mukaan yhdistyksemme jäseniksi! Meillä kaikki jäsenet ovat samanarvoisia työpaikasta riippumatta.