Pron uutiset

Ammattiliitto Pron DNAhan liittyvät uutiset:

11.3.2016 -DNA kokeilee etätyötä kuluttaja-asiakaspalvelussa

 

DNA kokeilee etätyötä kuluttaja-asiakaspalvelussa | Ammattiliitto Pro Vuosi 2015 on ollut DNA:lla etätyökokeilujen aikaa ja nyt kokeilu on laajentunut myös asiakaspalvelutehtäviin. Palveluneuvoja kertoo, miten se toimii.

 

2.3.2016 -Sovitaanko paikallisesti? – Artikkeli paikallisesta sopimisessa Pro-lehdessä.

 

 

 

28.9.2015 – DNA kokeilee joustoa työaikaan

DNA kokeilee joustoa työaikaan | Ammattiliitto Pro teleoperaattori DNAn asiakaspalvelussa aloitettiin uusi työaikakokeilu

 Muut Ammattiliitto Pron uutiset:

 • 28.2.2020 - Neuvonta-alan ylityökielto alkaa perjantainaNeuvonta-alalla alkaa ylityö-, vuoronvaihto- ja vapaa-aikana matkustamisen kielto perjantaina 28.2. kello 6.
 • 28.2.2020 - Pron hallitus hyväksyi uusia työehtosopimuksiaAmmattiliitto Pron hallitus hyväksyi tänään kokouksessaan uudet työehtosopimukset kiinteistöalan ja autoalan toimihenkilöille.
 • 28.2.2020 - Rahoitusalalle ylityökielto torstaiaamunaRahoitusalan työt ovat ylityö- ja liukumakiellossa torstaista 27. helmikuuta kello 8 alkaen. Työnantajapuoli on esittänyt palkkamallia, jonka mukaan enintään puolet palkankorotuksesta jaettaisiin yleiskorotuksena ja vähintään puolet palkkakeskustelun kautta. – Palkkakeskustelun kautta jaettava korotus todennäköisesti kohdistuisi vain pienelle joukolle toimihenkilöitä, Pron finanssisektorin johtaja toteaa.
 • 28.2.2020 - ICT-alalla kilpailukyky ei ole ongelma95 prosenttia ICT-alan kyselyyn vastanneista kertoi, ettei 24 tunnin työajanpidennyksellä ollut vaikutusta yrityksen kilpailukykyyn tai uusien työpaikkojen syntymiseen. Alan haasteena eivät ole palkat tai työehdot, vaan vanhat rakenteet.
 • 28.2.2020 - Mielenilmaus Salicon Juvan tehtaallaTyöntekijät ja toimihenkilöt jättivät saapumatta aamuvuoroon vastalauseena Salicon Juvan tehtaan lopettamissuunnitelmille.
 • 28.2.2020 - Pro sai Norran toimihenkilöille neuvottelutuloksenAmmattiliitto Pro sai tänään neuvottelutuloksen Nordic Regional Airlines Oy:n toimihenkilöiden uudesta työehtosopimuksesta.
 • 28.2.2020 - Pro sai lentoliikenteen toimihenkilöille neuvottelutuloksenAmmattiliitto Pro sai tänään neuvottelutuloksen lentoliikenteen toimihenkilöiden uudesta työehtosopimuksesta.
 • 28.2.2020 - Tukea vaihtoon lähteville opiskelijoilleTUO, Pro ja Pro-opiskelijat tiivistävät yhteistyötään. Sopimuksen mukaisesti vaihtoon lähteviä opiskelijoita tuetaan muun muassa stipendein.
 • 28.2.2020 - Taloushallintoalalle uusi työehtosopimusAmmattiliitto Pron, Toimihenkilöliitto ERTOn ja Palvelualojen työnantajat PALTAn hallinnot ovat tänään hyväksyneet neuvottelutuloksen taloushallintoalan toimihenkilöiden työehtosopimukseksi sopimuskaudelle 2020–2021. Palkattomia kiky-tunteja ei enää tehdä.
 • 28.2.2020 - Pro sai Finnairin toimihenkilöille neuvottelutuloksenAmmattiliitto Pro sai tänään neuvottelutuloksen Finnairin toimihenkilöiden uudesta työehtosopimuksesta.
 • 28.2.2020 - Pro sai kiinteistöalan toimihenkilöille neuvottelutuloksenAmmattiliitto Pro sai tänään neuvottelutuloksen kiinteistöalan toimihenkilöiden uudesta työehtosopimuksesta. Ylityökielto päättyy välittömästi.
 • 28.2.2020 - Kojamon toimihenkilöt saivat neuvottelutuloksenAmmattiliitto Pro ja Kojamo saivat neuvottelutuloksen Kojamon toimihenkilöiden uudesta työehtosopimuksesta. Neuvottelutuloksen sisällöstä tiedotetaan, kun osapuolten hallinnot ovat käsitelleet sen.
 • 28.2.2020 - Digitan toimihenkilöille neuvottelutulosAmmattiliitto Pro ja Palta saivat tänään perjantaina neuvottelutuloksen Digitan toimihenkilöiden työehdoista. Ylityö- ja vuoronvaihtokielto päättyy välittömästi.
 • 28.2.2020 - Suunnittelu- ja konsulttialalle uusi työehtosopimusAmmattiliitto Pron ja Teknologiateollisuus ry:n hallinnot ovat tänään hyväksyneet neuvottelutuloksen suunnittelu- ja konsulttialan toimihenkilöiden työehtosopimukseksi sopimuskaudelle 2020–2021. Palkattomia kiky-tunteja ei enää tehdä.
 • 28.2.2020 - Taloushallintoalalle neuvottelutulosTaloushallintoalan toimihenkilöt ovat saaneet tänään neuvottelutuloksen. Mikäli neuvottelutulos hyväksytään osapuolten hallinnoissa, myös lakonuhka ja liukumakielto poistuvat.
 • 28.2.2020 - Suunnittelu- ja konsulttialan toimihenkilöille neuvottelutulosAmmattiliitto Pro ja Teknologiateollisuus ry saavuttivat suunnittelu- ja konsulttialan toimihenkilöille neuvottelutuloksen tänään torstaina 20. helmikuuta.
 • 28.2.2020 - Paperiteollisuuden toimihenkilöille uusi työehtosopimusAmmattiliitto Pro hyväksyi tänään 19. helmikuuta paperiteollisuuden toimihenkilöiden sovintoratkaisun alan uudeksi työehtosopimukseksi 19.2.2020—31.12.2021. Sopimuskauden aikana palkkoja korotetaan 3,3 prosenttia ja niin sanotuista kiky-tunneista luovutaan. Paperiteollisuuden toimihenkilöiden kolmiviikkoinen työnseisaus ja satamatyönjohtajien tukilakko päättyvät.
 • 28.2.2020 - Ylityö- ja vuoronvaihtokielto keinosiemennysalalleKeinosiemennysalalla alkaa ylityö- ja vuoronvaihtokielto torstaina 20. helmikuuta 2020 kello 6 ja se on voimassa toistaiseksi. Kiellon piirissä ovat seminologit, jotka tekevät keinosiemennystoimintaa koko maan alueella.
 • 28.2.2020 - STTK: Osaamistason nosto ulotettava työikäisiin–  Työikäisten osuus väestöstä pienenee ja samaan aikaan työelämän osaamisvaatimukset kasvavat. Haasteisiin ei voida vastata pelkästään kouluttamalla nuoret yhä korkeammin. Meidän on löydettävä ratkaisuja erityisesti työikäisten osaamistason nostoon ilman pitkiä poissaoloja työstä, STTK:n johtaja Taina Vallander painottaa.
 • 28.2.2020 - Pro sai tekstiili- ja muotialalle työehtosopimuksenAmmattiliitto Pron hallitus hyväksyi uuden työehtosopimuksen tekstiili- ja muotialan noin tuhannelle toimihenkilölle.
FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Pääsääntöisesti DNA:lla työskentelevien Ammattiliitto Pron jäsenten valtakunnallinen jäsenyhdistys – myös muualla työskentelevät ovat tervetulleita!