Ajankohtaista

Tällä sivulla tulevia ajankohtaisia asioita ja tapahtumia jäsenillemme.

Löydät vasemmasta sivupalkista linkit kaikkiin uutisiin, tapahtumiin, koulutuksiin, jäsenasioihin ja kampanjoihin “Lue Lisää” otsikon alta.

Voit myös selailla menneitä kohdasta arkisto.


Jäsenille JÄÄTELÖSETELI

Yhdistys on päättänyt muistaa kaikkia jäseniään kesäisen jäätelötervehdyksen merkeissä. Käythän siis varmistamassa, että sinulla on jäsentiedoissa ajan tasalla oleva ensisijainen sähköpostiosoite. Ja muuten kannattaa vinkata myös kaverille. Tarkista samalla, että myös muut tietosi ovat ajan tasalla. Suuntaahan siis osoitteeseen http://www.proplus.fi/ ja kurkkaa omat jäsentietosi. Saman asian saat myös hoitumaan kätevästi Ammattiliitto PRO:n mobiilisovelluksella. Lataa siis liiton sovellus taskuusi.

Jäätelöseteli lähetetään jäsenrekisterin mukaiseen sähköpostiosoitteeseesi juhannuksen jälkeen.

Oikein mukava pörriäiskesää kaikille!

DNA Toimihenkilöt Pro ry
hallitus

no comments


Lataa nyt Pro puhelimeesi

Pidä Pro aina mukana!

Ammattiliitto Pro -sovellus on sähköinen jäsenkorttisi, joka kulkee taskussasi! Sen voit ladata maksutta Android-, iPhone- ja Windows-älypuhelimiin.
Ammattiliitto Pron sovellus on jäsenille maksuton kätevä sähköinen jäsenkortti, joka kulkee mukanasi silloinkin, kun lompakko jää kotiin. Sovelluksen avulla luet uutisia, löydät uusimmat jäsenetumme, käytät palveluitamme, päivität omia tietojasi, löydät kiinnostavimmat koulutukset ja hoidat työsuhdeasioitasi työpaikkasi luottamusmiehen tai liiton asiantuntijoiden kanssa kätevästi muutamalla pyyhkäisyllä. Sovellus toimii matkoillasi myös vakuutuskorttinasi. Jos matkalla sattuu tai tapahtuu, löydät toimintaohjeet ja saat avun Pron sovelluksella.

Lataa maksutta älypuhelimeesi tai tablettiisi

no comments


Liity jäseneksi, se kannattaa!

no comments
FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Pääsääntöisesti DNA:lla työskentelevien Ammattiliitto Pron jäsenten valtakunnallinen ICT-alan jäsenyhdistys – Toki myös muualla työskentelevät ovat tervetulleita mukaan yhdistyksemme jäseniksi! Meillä kaikki jäsenet ovat samanarvoisia työpaikasta riippumatta.