Jäsenyyden Q & A

QA

Mihin liittoon minun kannattaa kuulua?

  • Voit liittyä jäseneksi koulutuksestasi, ammattinimikkeestäsi, asemastasi tai työsuhteesi laadusta riippumatta – merkitystä on työtehtävilläsi ja yrityksesi toimialalla. DNA:lla työskentelevät toimihenkilöt toimivat ICT-alalla, joka on yksi Proliiton edustama toimiala.

Kuulun toiseen liittoon, joudunko itse irtisanomaan vanhan liiton jäsenyyden jos liityn Prohon?

  • Et joudu, voit valita Pron liittymislomakkeessa kohdan, jossa valtuutat Proliiton irtisanomaan vanhan liiton jäsenyytesi.

Olen jo maksanut koko vuoden kassamaksun Yleiseen työttömyyskassaan (YTK). Saanko niistä hyvitystä?

  • Pro maksaa Yleisestä työttömyyskassa YTK:sta Ammattiliitto ja Työttömyyskassa Pron jäseneksi kesken vuotta vaihtaville takaisin YTK:n loppuvuoden kassamaksun. Maksu hyvitetään Prohon liittymistä seuraavan kuukauden alusta vuoden loppuun saakka.

Paljonko Pron jäsenyys maksaa?

  • Vuonna 2016 Ammattiliitto Pron jäsenmaksu on 1,4 prosenttia veronalaisesta palkkatulosta. Maksu on vähintään 11 euroa ja enimmillään 57 euroa kuukaudessa. Jäsenmaksua ei peritä palkattomien vapaiden tai kausien ajalta.
FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Pääsääntöisesti DNA:lla työskentelevien Ammattiliitto Pron jäsenten valtakunnallinen ICT-alan jäsenyhdistys – Toki myös muualla työskentelevät ovat tervetulleita mukaan yhdistyksemme jäseniksi! Meillä kaikki jäsenet ovat samanarvoisia työpaikasta riippumatta.