Koulutus

Sairastuin, miten pitkältä ajalta saan palkkaa?

Paljonko minulla on lomaa ensi kesänä?

Mikä ihmeen TES?

Mieleen tulee varmaan paljo muitakin kysymyksiä…

…mikä mietityttää? Jätä koulutustoiveesi yhteydenottolomakkeella!

Panostamme ajankohtaiskoulutukseen

Vuosina 2018-2019 olemme järjestämässä ja suunnittelemassa erilaisia koulutuksia. Löydät koulutuskalenterin täältä.

Ilmoittautumislinkit koulutuksiin lähetetään jäsenille noin kahta viikkoa ennen koulutusta, mutta voit tarkastella koulutuskalenterista mieleistäsi koulutusta ja varata ajankohdan jo kalenteriisi.

Yhdistyksemme panostaa jäsentemme ajankohtaiskoulutukseen, jossa ajankohtaisia jäsenelle tärkeitä asioita käydään läpi etäkoulutuksena.

Etäkoulutuksen ideana on, että Ammattiliitttomme sopimusalavastaavat ja -asiamiehet vetävät koulutukset lync kokouksina, joihin jäsenillämme on mahdollisuus osallistua.

Koulutuksiin on mahdollisuus osallistua kotoa käsin joko puhelimitse tai skypellä.

Koulutuksen kestot ovat noin 1-2 tuntia aiheesta riippuen ja koulutusmateriaali lähetetään sähköisesti koulutukseen osallistujille koulutuksen jälkeen tai koulutuksen nauhoite on mahdollisuus katsoa jälkeenpäin erikseen ilmoitettavasta paikasta.

Kommentteja/ideoita voi suunniteltuun koulutustapaan tai toivomuksia koulutuksien aiheiksi voi lähettää yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen koulutus(a)dnatoimihenkilot.fi

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Pääsääntöisesti DNA:lla työskentelevien Ammattiliitto Pron jäsenten valtakunnallinen ICT-alan jäsenyhdistys – Toki myös muualla työskentelevät ovat tervetulleita mukaan yhdistyksemme jäseniksi! Meillä kaikki jäsenet ovat samanarvoisia työpaikasta riippumatta.