Työpaikkatoiminta

Yhdistyksen yksi suurimmista ja tärkeimmistä tavoitteista on aktiivisen työpaikkatoiminnan rakentaminen ja kehittäminen.

Yhdistys tukee ja ylläpitää olemassa olevien Pro-työpaikka klubien toimintaa ja tätä kautta pyrkii saamaan aktiivisia toimijoita työpaikoille,  tällä edistetään myös jäsenhankintatoimintaa. Yhdistys tulee laajentamaan klubitoimintaa yhdistyksen toiminta-alueella oleviin DNA toimipaikkoihin.

Yhdistyksemme tukee ja kannustaa Pro-työpaikka klubien perustamista. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa jokaisella DNA:n toimipaikalla toimii Pro-klubi ja Pro-vastaava. Tätä kautta pyrimme saamaan lisää aktiivisia toimijoita työpaikoille.

Yhdessä paikallisten luottamusmiesten ja Pro-klubilaisten kanssa voimme entisestään kehittää työpaikkatoimintaa sellaiseen suuntaan, mihin yhdistyksemme jäsenet sitä haluavat.

Pro-työpaikka klubien kautta tarjoamme mahdollisuuden aktiiviseen mukaantuloon järjestötoimintaan.

Mikäli olet kiinnostunut työpaikkatoiminnasta ole yhteydessä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla koulutus(a)dnatoimihenkilot.fi tai paikkakuntasi luottamusmieheen.

FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Pääsääntöisesti DNA:lla työskentelevien Ammattiliitto Pron jäsenten valtakunnallinen ICT-alan jäsenyhdistys – Toki myös muualla työskentelevät ovat tervetulleita mukaan yhdistyksemme jäseniksi! Meillä kaikki jäsenet ovat samanarvoisia työpaikasta riippumatta.