Vapaa-aika

Vapaa-ajan osiossa yhdistyksen järjestämiä ja tukemia vapaa-ajan tapahtumia.


Pro On Stage lippujen hankkiminen ja lisätietoa tapahtumasta

Liput jäsenillemme ovat nyt myynnissä

Yhdistyksemme jäsenille on lähetetty henkilökohtaiset linkit, joiden kautta jäsenemme voivat hankkia tapahtumaan lipun todella edulliseen jäsenhintaan. Tsekkaa siis postisi. Jos et ole postia saanut niin ole yhteydessä jasenasiat(a)dnatoimihenkilot.fi

Pro On Stage tapahtuman sivut ovat auenneet

Lue lisää tapahtuman sivuilta

no comments


Mega-tapahtuma vain prolaisille - Pro On Stage-tapahtuma marraskuussa

Pro On Stage 9.11.2018

Yhdistyksemme on hankkinut ensimmäisten joukossa jäsenillemme lippuja tulevaan Pro On Stage-tapahtumaan, joka järjestetään marraskuussa nenänäpäivänä 9.11.2018. Tulemme lähettämään jäsenillemme vielä tarkempaa tietoa kuinka lippuja saa ja mihin hintaan. Tapahtumaan on osallistumassa 3500 prolaista ympäri suomen. Näitä lippuja ei ole mahdollista hankkia muualta kuin ennakkoon lippuja varanneiden jäsenyhdistysten kautta.

Mikä tämä tapahtuma oikein on?

Jäsentapahtuma- ja juhlailta on Ammattiliitto Pron yhdistyksille rakennettu huipputilaisuus, joka kokoaa yhteen suuren määrän liiton jäsenistöä ja Pron yhdistyksiä yhdessä juhlistamaan ja palkitsemaan jäseniä sitoutumisesta Prohon ja sen toimintaan. Tapahtumaa vietetään yhdessä upeiden yhteistyökumppaneiden ja kutsuvieraiden kanssa. Loisteliaassa tapahtumassa nähdään erilaisia viihdealan esiintyjiä ja kuullaan huippuartistien musiikkia. Vierailla on tapahtumassa mahdollisuus voittaa huikeita palkintoja itselleen sekä yhdistyksilleen. Pro On Stage on samalla Ammattiliitto Pron Nenäpäivä -kampanjan huipennus. Ole siis kuulolla, ettet missää ainutlaatuista tapahtumaa!

no comments


Jäsenristeily Tallinnaan 28.5.2016

DNA Toimihenkilöt Pro ry jäsenyhdistyksesi

siljaeuropa järjestää ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla oleville jäsenillemme jäsenristeilyn Tallinnaan lauantaina 28.5.2016. Lähtö: Helsingistä Olympia terminaalista 28.5. klo 8.00. Ole paikalla ryhmämatkat tiskin lähellä viimeistään klo 7.20 Saapuminen Tallinnaan klo 11.30 Paluu: Tallinnasta 28.5.2016 klo 17.00 ja kokoontuminen D-terminaalin yläkerran baarissa klo 16.20 Laiva: M/S Silja Europa Risteilyn lisäksi omavastuuseen kuuluu ruokailu Tallinnassa La Bottega ravintolassa klo 12.30 osoitteessa Vene 4. Meno- ja paluumatkalle on varattu myös yksi hytti tavaroiden säilytykseen ja lepäämistä varten (jos joku nyt haluaa risteilyllä levätä 🙂 ) Paikkoja on varattu 20 henkilölle ja ne täytetään  ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 13.5.2016 Heikki Suonsivulle [heikki.suonsivu@dna.fi] tai Mika Ojalle [mika.oja@dna.fi] Ilmoita nimesi ja syntymäaika. Omavastuu: Matkan omavastuu on 15€ jokaiselta matkalaiselta, jota ei palauteta peruutuksessa. Matka maksetaan yhdistyksen tilille 13.5.2016 mennessä. DNA Toimihenkilöt Pro ry FI55 8029 9710 0129 24, viestiksi oma nimi, jäsennumero + PKS jäsenristeily 28.5.2016 Tervetuloa!

no comments
FacebooktwitterlinkedintumblrFacebooktwitterlinkedintumblr

Pääsääntöisesti DNA:lla työskentelevien Ammattiliitto Pron jäsenten valtakunnallinen jäsenyhdistys – myös muualla työskentelevät ovat tervetulleita!